ЛОГОСОГРАФИЯ универсального профиля

вторник, 26 марта 2019 г.

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ!

Александр Кушнир
Взято с "Фэйсбука":
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009545545169

26 декабря 2017 г. в 18:49 · Мукачево ·

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ!


Вельмишановний Петро Олексійовичу! До Вас звертається слуга Божий з міста Мукачево, краєзнавець-містик й етнограф Олександр Кушнір!

Мое звернення до Вас, стосується Тонко-Теософської проблематики в сучасному Політично-Словянському полі!

Тільки-що НЕЩОДАВНО, Ви Конституційно затвердили Святкування "Різдва ХРИСТОВОГО", з його відповідністю до Прозахідно-ГеогрегоріанськоЇ календарної поправки, що припавдає на 25 Грудня!...

З ЦЬОГО ПРИВОДУ, Я ВВАЖАЮ, ЩО ВИ МИМОХІТЬ ЗАКЛАЛИ НЕБЕЗПЕЧНУ "МІНУ" УПОВІЛЬНЕНОЇ ДІЇ!

Поясню чому!

Грегоріанський календар, як Конче необхідна Соціальна потреба для Єдиного Реєстру поточного часу для Людства, годиться лише в його Фіскально-повсякденному ВЖИВАННІ, - щоби узгоджено працювала вся Планетарна система Соціальних взаемовідносин і Єдиного Таймерного відліку!

...АЛЕ ЦЕ ЖОДНИМ ЧИНОМ НЕ МОЖЕ ТОРКАТИСЯ ЦЕРКОВНО-КАНОНІЧНИХ ОСНОВ, ЯКІ НЕСУТЬ В СОБІ НЕПОРУШНУ МІСТИЧНУ СКЛАДОВУ У СВЯТО-ЦИФРОВИХ ФАЗАХ, - ЗАКОДОВАНИХ ПІД СВЯТЦЯМИ НА ВСІ ЧАСИ НЕПОРУШНИХ ДЛЯ ЦЬОГО ПОДІЙ!!!...

...Тобто, людство, в своїх Соціумних марнотах, (НАВМИСНО!) змістило в Римо-католицькому побажанні, дуже ВАЖЛИВУ ДАТУ "Різдва Христового", під Соціальні Аспекти! ...Тим самим ПОРУШИВШИ Недоторкні Основи Церковних Традицій, які Формувалися у Більш СВЯТЕННІШІ Часи, - аніж наше Спотворене 21 ст.!

ІНШИМИ СЛОВАМИ КАЖУЧИ, РИМОКАТОЛИЦЬКА ТРАДИЦІЯ ПЕРЕКРЕСЛИЛА ОДИН З НАЙФУНДАМЕНТАЛЬНО-МІСТИЧНИХ ОСНОВ, ЯКІ НЕ МОЖУТЬ ВИДОЗМІНЮВАТИТСЯ НА УГОДУ ДЕЯКИМ "ЗАБЛУДШИМ" ОВЕЧКАМ ГОСПОДНІМ НА ПЛАНЕТІ ЗЕМЛЯ!!!!....

...Бо на відміну від помилкового пристосування будь яких Церковних СВЯТЦІВ під Грегоріанський Календарь, також не можна Зміщати на свій РОЗСУД слідуючі Датування:

...такі, наприклад, як "Свято Усікновення глави ІонновоЇ", чи "Свято ВОДОХРЕЩА", а також "Успіння БОГОРОДИЦІ", й решти Інших КАНОНІЗОВАНО-НЕПОРУШНИХ чисел!

(Так само, як не можна зміщувати і семітські датування Свят "Хануки", "Пуріма", "Рош а Шана", та інших Стаціонарних Хроносимволів в Релігійних Канонах, які формувалися ще задовго до Юліанського "Календи-Аря")!

Коротко кажучи, двохсотрічні Римокатолицькі маневри в Єропейському Полі, не повинні ТОРКАТИСЯ наших Східнословянсько-церковних ТИСЯЧОЛІТНІХ Традицій! ...Бо вони, через Три роки після Вашого ЗАКОНУ, будуть мати цілком причину форму по нав'язуванню в Східнословянські Церковні Атрибути видозмінні основі по символіці "ХРЕЩЕНЯ" не з "Права" на "Ліво" (як це у Православних і в Грекокатоликів!), - а як в Римскькій традиціЇ - з "Ліва" на "Лраво"!!!!.... (Так само, як і Перевернутий Хрест "Розпяття" за Папським престолом "Догори ДРИГОМ")!

ОТО ВОНА І Є "МІНА" УПОВІЛЬНЕНОЇ ДІЇ, ЯКА ЗАВИСНЕ "ДАМОКЛОВИМ" МЕЧЕМ НАД ГОЛОВАМИ СХІДНОСЛОВЯНСКЬГО ОБРЯДУ!...

...Але повторюю! Це особисто Римокатолицькі проблеми, за які вони Відповідатимуть перед Скорим ПРИШЕСТЯМ СПАСА в "2020 р."!

Вельмишановний Петро Олексійєвичу! Треба бути більш ОБАЧНІШИМ перед прийняттям с позиції політичних вимог і Ангажаментів, тих питань, які стосуються суто Церковно-Канонічних Основ!
З повагою до Вас, слуга БОЖИЙ, Олександр Кушнір, від 26.12.17., 18.43.!
Доступно всем в Интернете

Комментариев нет:

Отправить комментарий