ЛОГОСОГРАФИЯ универсального профиля

воскресенье, 25 сентября 2022 г.

Хваленая Квантовая филология!

 

Хваленая Квантовая филология!

Александр Кушнир 5https://proza.ru/2022/09/25/1388
НА "Ю-Тьюбе": https://youtu.be/njFa9ICAmq0 НА КАНАЛЕ (с украино-язычным уклоном "Історія Без Міфів"), ДВА ГОДА НАЗАД БЫЛ ОПУБЛИКОВАН КРИТИКО-АНАЛИТИЧЕСКИЙ ВИДЕО-МАТЕРИАЛ НА ТЕМУ О ВЕРОЯТНОЙ ФАЛЬСИФИКАЦИИ "Велесовой Книги" КАК ИСТОРИЧЕСКОГО АРХЕТИПА!

(ЖЕЛАЮЩИМ ПРОНИКНУТЬСЯ АТМОСФЕРОЙ "КВАНТОВОЙ" ФИЛОЛОГИИ УКРАИНСКИХ УЧЕНЫХ, ПРОШУ ПРОСЛЕДОВАТЬ НА "Ю-Тьюб" ПО УКАЗАННОЙ ВЫШЕ ССЫЛКЕ К АВТОРУ "Остапу Украинцу", ЧТОБЫ ОСЯГНУТЬ ВСЮ "Квантовую" ШИРОТУ НАУЧНОГО РАЗМАХА СО СТОРОНЫ УКРАИНСКИХ "Креационистов" НАШЕЙ СОВРЕМЕННОСТИ)!

Рекомендуємо подивитися: ; Квантова філологія. Чи справжня Велесова книга? ;.
============================

И МОЙ КОММЕНТАРИЙ (также на Украинском языке согласно профилю канала), ПОД ЭТИМ ЭКСПЕРТНЫМ ВИДЕО О ВЕЛЕСОВОЙ КНИГЕ.

Александр Кушнир
АВТОР, ЧИ АВТОРИ ПРИПУСКАЮТЬ, ШО В МОЖЛИВІЙ "Архі-Версії" ВЕЛЕСОВОЇ КНИГИ ВСЕ ТАКИ ПРИПУСТИМІ НАЯВНОСТІ ТИХ САМИХ ФОНЕМО-КОМПОНЕНТІВ ЯКІ ПРИТАМАННІ ПІЗНІШИМ МОВАМ СЛОВЯНСКОГО РЕЧИТАТИВНОГО ПОЛЯ! (Тобто старословянській, проукраїнській, давньоруській, польській й словацьким мовам й навіть санскритським аналогам знаків по Деванагарі)! ...А ОТЖЕ НАПРОШУЄТЬСЯ ВИСНОВОК, ЩО ВІРОГІДНІ "Фальсифікатори" (та й ще в часи 7-12 ст.), НАВРЯД ЧИ МОГЛИ ТАК "Тонко" ЗОРІЄНТУВАТИСЬ В СКЛАДНІЙ ЛІНГВІСТИЧНІЙ "Євкілібристиці" (між минулими й майбутніми профілями суміжних фонемік!) ЩОБИ ТАК ВМІЛО ПОСЛУГУВАТИСЯ УНІВЕРСАЛІЯМИ ПІД ГРАМАТИЧНІ ПАРАМЕТРИ В ПОЧЕРГОВІЙ ПОСЛІДОВНОСТІ ДО ДОБИ 20-ГО СТОЛІТТЯ ДЛЯ ВДАЛОЇ ПІДРОБКИ ЦЬОГО ДОКУМЕНТА (до речі, зробленому на берестяних дощечках, й місцями нанесених як різьбою літер так й методом їх випалювання, що свідчить про явну СТАРОВИННІСТЬ даного Артефакту; бо навряд чи Фальсифікатори 15-16 століть ускладнювали би собі роботу такими кропіткими "Змішаннями" культур "написання" цього Документа та й під логічним від цього питанням: "а для чого взагалі ці замороки?", - адже-ж не для здобуття собі Нобелівських лаврів у далекому 20 ст.)!

ТАКИМ ЧИНОМ ВІДШТОВХУЮЧИСЬ ВІД ОЗВУЧЕННИХ МНОЮ ВИЩЕ НЮАНСІВ ЩОДО СКЛАДНОСТЕЙ МОЖЛИВОГО "Фальшування" ЦІЄЇ "Архі-Граматики" В 14-17 ст.ст., СЛІД ЗАМИСЛИТИСЬ ЩЕ Й НАД СЛІДУЮЧИМИ ДОВОДАМИ З ПОЗИЦІЇ АЛЬФА-ЗАКАРПАТСЬКОЇ ЛОГІСТИКИ!

ЦЕЙ БЕРЕСТЯНО-ДОЩЕЧКОВИЙ ДОКУМЕНТ (первісно званий як "Дощьки Изенбекова"), ЯВЛЯЄТЬСЯ "Праматір'ю" МАЙБУТНІХ МОВ, ЯКІ НА ПРОТЯЗІ КІЛЬКОХ ВІКІВ (починаючи з періода 5-8 до 11, й Радикально з 14 століть!) ПОСТУПОВО ВІДПОЧКУВАЛИСЯ ОДНЕ ВІД ОДНОГО Й НАБУВАЛИ СВОЇХ НАЦІОНАЛЬНО-ЛЕКСИЧНИХ ОЗНАК ПО ЕТНІКОННИМ ОЗНАКАМ З ВЛАСТИВИМИ ДЛЯ НИХ ТЕНДЕНЦІЯМИ У МОВНИХ ВІДМІННОСТЯХ НА ВЛАСНІ ГРАМАТИЧНІ Й ФІЛОЛОГО-ПРИТАМАННІ ЇМ АКЦЕНТАЦІЇ (згідно з літописними виокремленнями одне від одного, що спостерігається в прогресії письма на протязі 13-17 ст,)!

...ТАКОЖ СЛІД ВРАХОВУВАТИ ТУ ОСОБЛИВІСТЬ (на що не звернули увагу автори й винахідники гучної "Квантової філології", яка по суті мала би зважати на подібні "Звуко-КВАНТОВІ" деталі за якими приховується Диявольська Облуда й Гординя для "Квантовиків"!), ЩО САМІ КИРИЛО З МЕФОДІЄМ СВОЮ ГРАМАТИКУ (що стала базовою для багатьох словянських абеток й мов), ПОБУДУВАЛИ НА ОСНОВІ ЗНАЙДЕНОЇ НИМИ В ТЬМУ-ТОРОКАНІ (Корсунь-Шенченківськ) "СЛОВ'ЯНСЬКІЙ БІБЛІЇ" З ОБМЕЖЕНЯМ НИМИ КІЛЬКОСТІ ЦИХ ПЕРВІСНИХ ГРАМАТИЧНИХ ЗНАКІВ З 72-х ДО 38 (і які у свою чергу ще скоротилися до сучасних 32 у російській й 33 в українській Алфавітній системі)!

...ОТОЖ МОЖНО ПІДСУМУВАТИ ЩО "Дощькі Ізенбекова" МОГЛИ МАТИ ПАРАЛЕЛЬНІ ЗНАКИ, ЩО БУЛИ ПРИСУТНІ В ТІЙ САМІЙ ТЬМУ-ТОРОКАНСЬКІЙ БІБЛІЇ (з 72-а символами), ЩО ВКЛЮЧАЛИ В СОБІ ВЛАСТИВІ ОЗНАКИ СХОЖИМИ З ТІЄЮ  САМОЮ "Кирилицею", - ЯКІ КИРИЛО "Скромно" ПРИВЛАСНИВ ЯК СВІЙ ДОРОБОК В СТВОРЕНУ НИМ "Словянську" АБЕТКОВУ МОДЕЛЬ!

(Тому, перш ніж піддавати критиці старовинні Архетипи під піаром "КВАНТОВОСТІ", слід враховувати викладені тут Логосні аргументи!
Читайте також на тему про
"Велесову Книгу" матеріали на сайті:
 http://mukachevo-logos.com/blog/6_dokument_genezis/2015-08... (й далі там же продовження), - або більш Обємніші публікації на широкий профіль на сайті: https://proza.ru/avtor/sashamukachevo й зокрема: http://proza.ru/2016/09/10/1785 , чи: https://mukachevoblogspot.blogspot.com/ , й: https://draft.blogger.com/blog/posts/4742410997127739282 ).

З повагою "Саша-Мукачево"!

(ПЕРЕНЕСЕНО МНОЙ ДЛЯ ЧИТАТЕЛЕЙ "Проза Ру.", СРАЗУ С РЕСУРСА "Ю-Тьюб" 25.09.22.

Комментариев нет:

Отправить комментарий